Het gemeentebestuur van Herenthout vraagt aan iedereen om de omleidingen voor de werken op de Uilenberg te respecteren. Voorlopig zijn er geen uitzonderingen op het verkeer voor de buurtbewoners van de Heuvelstraat.

 
Er zijn momenteel weg- en rioleringswerken aan de gang aan de Uilenberg. Dit brengt een aanpassing van de verkeerssituatie mee.
 
Voor de bewoners die binnen de werkzone wonen blijft hun woning tijdens de voorbereidende werkzaamheden bereikbaar via de Boudewijnlaan of de Schransstraat. Welke uitweg je moet kiezen, is afhankelijk van de stand van de werken. Om sluipverkeer zoveel mogelijk te vermijden wordt hier geen signalisatie voorzien.
 
Doorgaand verkeer of personen die buiten de werkzone wonen dienen de voorziene omleiding te volgen.
 
Er wordt voor gezorgd dat de volledige ontoegankelijkheid van het gebied zoveel mogelijk beperkt wordt. Tijdens de beton- en asfaltwerken zal de werkzone evenwel gedurende ongeveer vier weken volledig ontoegankelijk zijn. Dit is noodzakelijk om de wegbedekking voldoende te laten uitharden.

Zij vragen de verkeersbeperkingen te respecteren in je eigen belang maar ook in het belang van de veiligheid van de wegenwerkers.